Op 18 mei a.s. wordt de Safety Delta Nederland (SDN) in aanwezigheid van de minister voor Wonen en Milieu gelanceerd tijdens een High Levelbijeenkomst in het Louwman museum in Den Haag. Op deze dag zetten vertegenwoordigers van de (petro)chemische industrie, overheden en wetenschap hun handtekeningen op een convenant waarin de afspraken voor de werking van de SDN zijn vastgelegd.

Tijdens de bijeenkomst zal een demonstratie worden gegeven van de SDN Technology Catalogue. Deze vormt één van de bouwstenen van het SDN Kenniscentrum. Ook zal een eerste onderzoeksvoorstel aan de aanwezigen worden gepresenteerd. Dit onderzoeksvoorstel wordt ontwikkeld in het kader van de SDN innovatiepijler. Met het lanceren van de SDN zal ook de nieuwe website van de SDN het levenslicht zien.

Tot 1 maart aanstaande kan gesolliciteerd worden naar de functie van programmadirecteur SDN. de sollicitatiegesprekken voor deze functie vinden plaats op donderdag 12 maart a.s. In deze nieuwsbrief treft u verder de vacatures aan voor de functies van programmamanager Kenniscentrum en programmamanager Innovatie.